Inici Actualitat Aquest dissabte arriben els tradicionals concursos de grills, cargols i granotes

Aquest dissabte arriben els tradicionals concursos de grills, cargols i granotes

0
COMPARTIR

L’Agrupament Rocaguinarda organitza aquest dissabte a la tarda els concurs de grills, cargols i salts de granotes. Són uns dels certamens més tradicionals de Taradell. Per exemple, el concurs de grills arriba ja a la 50a edició, mentre que la cursa de cargoles compleix ja 34 edicions i el de salts de granota el 25è aniversari.

Les competicions començaran a les 6 de la tarda a la Font Gran. Hi haurà premis per al grill que canti primer (tot i que desafini), a la caseta de grill més bonica, al cargol més ràpid i al més gran, a la granota que més salti i a la que faci el triple salt més llarg.

Els concursos estan pensats per a nens i nenes de 0 a 16 anys. El preu és d’un sol euro i al final hi haurà pluja de caramels.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments