Inici Actualitat La UD Taradell perd 0 a 1 contra el Tona i haurà...

La UD Taradell perd 0 a 1 contra el Tona i haurà d’estar pendent de si manté la categoria

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge al matí el derbi davant del Tona per 0 gols a 1. Els taradellencs que si jugaven la permanència han merescut millor resultat davant d’uns visitants que no tenien cap al·licient classificatori, però que han jugat molt motivats. Aquest resultat deixa el Taradell cinquè per la cua i estaria salvat, però falta confirmació de la Federació Catalana de Futbol.

Segons la normativa vigent des d’inicis de temporada baixaven de categoria els 4 últims classificats del grup de Segona Catalana on milita el Taradell. Pel que fa als cinquens d’últims, en principi baixaven els dos pitjors cinquens dels tres grups de Barcelona. I, en canvi, el Taradell ha estat el millor cinquè amb 42 punts. Per tant, hauria de mantenir la categoria. Però falta saber si la Federació mantindrà aquesta postura.

Pel que fa al partit, els taradellencs han tingut més ocasions de gol. A la primera meitat, força igualtat, tot i que el Taradell ha estat qui ha tingut les primeres ocasions en un xut de Canó que el porter visitant ha parat. I en diverses internades per la banda dreta. El Tona ha marcat al minut 24 en la segona ocasió. La primera havia estat una falta. El gol ha arribat en una gran jugada per l’esquerra de Gerard Enrich.

A la segona part, el Taradell ho ha intentat de totes les maneres. Els tonencs s’han tancat al darrera i només s’han dedicat a conservar el marcador. Tot i els nombrosos córners i faltes, els taradellencs no han pogut marcar un gol que els donava la permanència matemàtica. Al final derrota i esperar que la Federació no canviï les decisions sobre els descensos.

U.D. Taradell: Ochoa, Joan, Pere Serra (Molas), Pujol, Sañé (J. Font), Edu Morató, Raul (Carrillo), Torrents (Subirachs), Erra, Fredi i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments