Inici Actualitat El CP Taradell haurà de remuntar per mantenir la categoria a Primera...

El CP Taradell haurà de remuntar per mantenir la categoria a Primera Catalana

0
COMPARTIR

Tocarà remuntada i de les bones. El Club Patí Taradell va perdre aquest divendres al vespre en l’anada de la promoció per mantenir la categoria a Primera Catalana. Els taradellencs van sortir derrotats de Calafell per un contundent 5 a 1 massa exagerat pel què es va veure sobre la pista.

El partit va començar a les 11 de la nit perquè abans hi havia un matx del primer equip del Calafell que juga a l’Ok Lliga. Precisament, algun jugador d’aquest primer equip no el va disputar per poder enfrontar-se al Taradell. Tot i això, la primera meitat va ser força igualada i al descans s’hi va arribar amb un ajustat 2 a 1, gràcies al gol de Cesc.

A la represa, però, un gol ràpid dels locals va fer molt mal al Taradell, que no va estar gaire encertat de cara a porteria desaprofitant ocasions clares de gol. L’àrbitratge també va ser un pèl casolà. El marcador es va completar amb dos contraatacs que van posar el 5 a 1 definitiu.

Aquest resultat obligarà al Taradell a fer un partit perfecte aquest pròxim dissabte al pavelló municipal a partir de 2/4 de 9 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments