Inici Actualitat El ple de Taradell adjudica el bar de can Costa i el...

El ple de Taradell adjudica el bar de can Costa i el restaurant de la Font Gran

0
COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous va tenir com a punts més destacats l’adjudicació definitiva de les concessions per explotar el bar del centre cultural Costa i Font i del bar-restaurant de la Font Gran. En el primer cas el nou responsable serà Santi Estragués, mentre que en el cas del restaurant, l’adjudicatària és Maria Dolors Vilaregut.

El cafè de can Costa va comptar amb un total de 5 ofertes. S’ha adjudicat a Santi Estragués perquè va ser la millor valorada per la mesa de contractació. El canvi de gestió es produirà a mitjans del mes de juny. La nova adjudicació implica poder explotar el bar i la terrassa amb un lloguer de 1.500 que s’anirà renovant cada any. El preu de la concessió s’anirà actualitzant també.

L’adjudicació es va aprovar per unanimitat i ERC va valorar el fet d’haver pogut participar de la mesa de contractació.

Pel que fa a l’explotació del restaurant de la Font Gran s’ha adjudicat a Maria Dolors Vilaregut, que va ser l’única oferta que es va presentar al concurs públic. Durant els primers 5 anys pagarà un lloguer de 600 euros anuals, i a partir de llavors 4.600. La durada del contracte és de 5 anys i a partir d’aquest període s’anirà renovant any a any fins a un màxim de 25.

Finalment, també es va aprovar una moció presentada per Solidaritat Catalana per la Independència perquè l’Ajuntament de Taradell doni suport a la campanya #novullpagar, centrada en els peatges de les carreteres catalanes. ERC i Si hi van votar a favor i CiU i PxC es van abstenir.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments