Inici Actualitat Xerrades socials a la Llar de jubilats

Xerrades socials a la Llar de jubilats

0
COMPARTIR

L’Associació de Jubilats de Taradell va acollir els passats dimarts 22 i 29 de maig a la tarda dues xerrades de temàtica social adreçades a la gent gran. El cicle de xerrades estava organitzat per l’Ajuntament de Taradell a través de la regidoria de Serveis Socials, la Mancomunitat la Plana i la mateixa associació de gent gran.

La primera xerrada titulada “Serveis Socials per gent gran” va tenir com a objectiu l’apropament de determinats serveis a les persones d’edat avançada. En aquesta línia es va parlar de la llei de dependència, del servei de teleassistència, del Banc d’ajudes tècniques, de les vacances de l’Imserso i del programa de dinamització de gent gran que es potencia des del propi Ajuntament i la Mancomunitat. La persona encarregada de portar a terme la xerrada va ser Cristina Rufian, treballadora social del municipi.

La segona part del cicle es va portar a terme el dimarts dia 29, i en aquesta ocasió es va abordar la tasca que l’Associació Sant Tomàs fa a la comarca en l’atenció de les persones discapacitades. Jordi Molas, responsable del voluntariat i atenció al soci de la mateixa entitat, va explicar els diferents serveis que permeten una atenció integral de les persones usuàries des que neixen fins que envelleixen. Al mateix temps va animar als participants a formar part de la borsa de voluntariat de l’Associació, la qual té persones voluntàries des dels 14 anys fins als 76 que participen activament amb diverses tasques de suport a persones amb discapacitat. En total, van assistir-hi unes 25 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments