Inici Actualitat Multitud de ciclistes participen a la 2a Open Giant i Kid’s Cup

Multitud de ciclistes participen a la 2a Open Giant i Kid’s Cup

0
COMPARTIR

La zona del Pujoló va acollir aquest diumenge al matí la segona edició de l’Open Giant i Kid’s Cup en btt de Barcelona. La prova, organitzada pel Club Btt Osona, va comptar amb una gran participació.

Els participants havien de recórrer diferents camins i corriols del municipi amb constants pujades i baixades. En la categoria de principants de primer any triomfs per Iu Vidal i Sara Méndez, mentre que en la de segon any la victòria se la van endur Samuel Calero i Sandra Artigas.

En la categoria aleví de primer any la victòria va ser per Juanjo Rosal i Anna Maria Ferrer, mentre que en la de segon any va guanyar Roger Colomina i Anna Pleguezuelos. En la d’infantil de primer any triomf per Jofre Cullell i Lourdes Córdoba, mentre que en la mateixa categoria però de segon any van guanyar Àlex Ruiz i Magda Duran.

En cadets victòries per Marc Abellán i Sara Gay; en júniors el triomf va ser per Lluís Cortadellas i Marta Torà. En la categoria sub-21 victòria per Gerard Barnolas, mentre que en la sub-23 va guanyar Albert Juvert.

Finalment, en la categoria Èlit van guanyar Guillem Muñoz i Meritxell Obradors; en la Màsters 30 Fèlix Martínez; en la veterans 40 Xavier Benito; en la veterans 50 Francisco Guerra; i en la veterans 60 Miquel Parera.

Podeu veure més fotos aquí

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments