Inici Actualitat Es posa en marxa el “Taradell camina” per promocionar l’activitat física

Es posa en marxa el “Taradell camina” per promocionar l’activitat física

0
COMPARTIR

Aquest dijous al vespre el centre Cultural Costa i Font va acollir la presentació del programa “Taradell camina”. Es tracta d’una iniciativa que pretén potenciar l’activitat física a través d’unes caminades que es faran dos dies a la setmana i que estan adaptades a tothom.

El programa compta amb la col·laboració de l’associació Som Dones, el Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil, el CAP i l’Ajuntament de Taradell. La iniciativa es basa en organitzar una caminada cada dimarts i dijous pels voltants del municipi. Es faran des del 5 de juny al 31 de juliol a 2/4 de 9 del vespre. Les caminades estan adaptades a tothom i tindran una hora de durada, tot i que també hi haurà la possibilitat de fer un recorregut de 20 minuts per aquelles persones menys habituades a caminar.

L’objectiu del “Taradell camina” és promocionar l’activitat física des d’un punt de vista saludable entre aquelles persones que no tenen l’hàbit. Les caminades són gratuïtes i voluntàries i tindran la sortida i l’arribada a la plaça de les Eres.

Tothom qui hi vulgui participar només haurà d’omplir una butlleta que s’ha de dipositar a les caixes que hi ha al cafè de can Costa, el dispensari, la Farmàcia Bonet i la Farmàcia Autonell. Tot i que el dia de la caminada, també se’n trobaran per aquells que s’animin a última hora.

Paral·lelament, aquest pròxim dimarts a 2/4 de 8 del vespre es farà una xerrada a la sala Lluïsos del centre cultural. Sota el títol “Hàbits i vida saludable” comptarà amb la doctora Lurdes Comas. L’acte es fa amb motiu del dia internacional d’Acció per la Salud de la Dona que es celebra aquest dilluns i l’organitza l’Associació Som Dones en col·laboració amb Osona contra el càncer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments