Inici Actualitat Taradell acull aquest diumenge l’Open Giant i Kid’s Cup de btt

Taradell acull aquest diumenge l’Open Giant i Kid’s Cup de btt

0
COMPARTIR

La zona del Pujoló serà aquest diumenge l’epicentre de la segona edició de l’Open Giant i Kid’s Cup en btt de Barcelona. La prova està organitzada pel Club Btt Osona.

Com en l’edició de l’any passat, la sortida es farà des del bosc del Pujoló i el recorregut passarà per diferents camins i corriols del municipi. El circuit és molt variat amb pujades exigents, trams tècnics i algun corriol. Les inscripcions es faran a partir de les 8:30h, mentre que les curses començaran a les 10 en el cas de l’Open i a les 12 per la Kids. El preu de les inscripcions és de 15 eruos per a Open i 5 per a la Kids. També hi haurà servei de lavabos, dutxes i bar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments