Inici Actualitat El Torneig de la UD Taradell de futbol sala ja ha obert...

El Torneig de la UD Taradell de futbol sala ja ha obert les inscripcions

0
COMPARTIR

Les inscripcions per a la 28a edició del Torneig de Futbol Sala de la Unió Deportiva Taradell ja estan obertes des d’aquesta setmana. La competició es disputarà del 25 de juny fins al 28 de juliol al camp de la Roureda. Hi poden participar jugadors nascuts des del 1993 al 2003.

Les inscripcions es poden fer fins el 8 de juny a la botiga Esports Estel de Vic o al camp municipal de la Roureda els dilluns, dimecres i divendres de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre. Les categories participants són: benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, femení junior i femení sènior.

En l’edició passada hi van participar un total de 85 equips amb quasi 700 jugadors. D’aquesta manera, el de Taradell és el torneig d’estiu més participatiu de la comarca d’Osona.

Més informació a http://www.f5taradell.blogspot.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments