Inici Actualitat Es posa en marxa a Taradell una oferta que vincula gastronomia, turisme...

Es posa en marxa a Taradell una oferta que vincula gastronomia, turisme i bandolerisme

0
COMPARTIR

Tres restaurants de Taradell, el Nou Montseny, la Roca i Terra Endins, juntament amb l’empresa taradellenca RuralturisTIC han sumat esforços per oferir un pack que vincula la gastronomia, el turisme i el bandolerisme. En concret, ofereixen un paquet d’excursions amb dinars temàtics els dijous i divendres del mes de maig i juny.

L’objectiu és donar a conèixer i atraure gent gran d’arreu de Catalunya perquè vinguin a passar el dia a Taradell.

Concretament, s’ofereixen dues excursions pels voltants del poble d’una durada de tres hores aptes per totes les edats i amb poca exigència física. Una d’elles per visitar els indrets del poble vinculats al bandolerisme com les cuines d’en Rocaguinarda, la fossa d’en Toca-Sons o la casa on va nèixer en Serrallonga. I l’altra per gaudir de l’esclat de la primavera i conèixer les flors, les plantes aromàtiques, els ocells. En acabar les excursions s’ofereix degustar un menú especial de bandolers o de primavera en un dels tres restaurants.

Més informació a: http://ruralturistic.wordpress.com/tag/bandolerisme

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments