Inici Actualitat La Fundació Vilademany participa a les Olimpionades de la gent gran

La Fundació Vilademany participa a les Olimpionades de la gent gran

0
COMPARTIR

La Fundació Vilademany va participar aquest dijous, 17 de maig, en les quartes Olimpionades de la gent gran que es van fer a Cassà de la Selva. Hi van participar més de 25 centres residencials de Catalunya i uns 250 atletes. Els participants taradellencs es van endur dues copes amb les proves “Quin ball és?” i el “Croquet”.

L’objectiu de la jornada era fomentar el treball en equip i promoure les activitats esportives com a eina per afavorir la convivència i l’intercanvi a través dels valors de treball i solidaritat. També estimular els sentits i el treball en l’atenció i la memòria.

Les proves que es feien eren individuals i en grup es van realitzar a la residència geriàtrica Sant Josep de Cassà. El dinar de germanor, celebrat al pavelló, va comptar amb mig miler de comensals. A la jornada també hi van participar uns 145 acompanyants i estava emmarcada en l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i les Relacions Intergeneracionals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments