Inici Actualitat Dissabte es celebra la quarta edició de la Festa del Civisme

Dissabte es celebra la quarta edició de la Festa del Civisme

0
COMPARTIR

Taradell celebra aquest dissabte la quarta edició de la Festa del civisme. Els actes es faran al bosc del Pujoló durant tot el matí. Es tracta d’una festa per potenciar una tinença responsable dels animals de companyia.

Els actes començaran a 2/4 de 10 del matí amb una xocolatada popular. Tot seguit, es farà un concurs de mascotes on es premiarà la mascota més elegat, més sexi i més eixerida en funció d’una votació popular. Al mateix temps, durant tot el matí hi haurà jocs per la mainada i un concurs de dibuix ràpid.

A les 11 del matí hi haurà una exhibició d’habilitats canines que anirà a càrrec de la Unitat Canina de Rescat d’Osona. Una hora més tard, es farà una representació teatral a càrrec dels nencs i nenes del Casal El Puntal. Tot amenitzat amb el grup de teatre “Canya que no és conya”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments