Inici Actualitat La Tarabanda guanya el tercer premi al concurs de Bandes de Manresa

La Tarabanda guanya el tercer premi al concurs de Bandes de Manresa

0
COMPARTIR

Manresa va acollir aquest passat diumenge, 13 de maig, el primer concurs de Bandes d’escoles de música, en el marc de les festes del barri Vic-Remei. Hi van participar un total de sis formacions i entre elles la banda de l’Escola de Música de Taradell, la Tarabanda, que va aconseguir el tercer premi.

Durant tot el matí es van anar fent les actuacions de les diferents bandes, que van ser seguides per un nombrós públic i pel jurat del concurs. La Tarabanda va interpretar tres peces: House of the rising sunPeachering rag i Canto a Unicef (peça obligada del concurs).

Al migdia es va donar el veredicte que va determinar la tercera posició de la Tarabanda. El jurat va destacar la seva joventut, originalitat i la posada en escena. Al concurs també hi van participar les bandes d’Artés, Puig-reig, Benissanet, Abrera i Vall de Tenes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments