Inici Actualitat El Xocolater de Taradell organitza un concurs de pastissos Sacher

El Xocolater de Taradell organitza un concurs de pastissos Sacher

0
COMPARTIR

En el marc dels actes de la Festa de la plaça del Sol de Taradell, es farà el primer concurs de pastissos Sacher, organitzat pel Xocolater de Taradell. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres. De moment, us mostrem una imatge dels premis que es poden guanyar.

El certamen destaca pels premis que es lliuraran. Consisteixen en material de pastisseria professional valorat en 150 euros, 100 euros i 50 euros. A més, tots els participants rebran un petit obsequi del Xocolater. El jurat encarregat de valorar els pastissos estarà format per professors de l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

Els participants només poden presentar un sol pastís, que ha de ser fet a casa i de xocolata. Es valorarà la presentació i decoració, el farciment i la textura. L’entrega de premis es farà el 20 de maig entre les 11 i les 12 del matí a la Plaça del Sol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments