Inici Actualitat La UD Taradell guanya a Puigreig i fa un gran pas cap...

La UD Taradell guanya a Puigreig i fa un gran pas cap a la permanència

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha aconseguit aquest diumenge a la tarda una victòria molt important per mantenir la categoria. Els taradellencs han derrotat al Puigreig per 1 a 4 en un partit on sempre han portat avantatge al marcador i han jugat conscients de la rellevància del triomf.

A la primera meitat, després d’uns minuts de tanteig ha arribat el 0 a 1 en una pilota profunda per l’esquerra que Canó ha cedit a Fredi perquè marqués a plaer. Els locals amb una defensa molt avançada han deixat molts espais a l’esquena i Canó ha aprofitat una nova pilota llarga per avançar-se al porter i marcar a porta buida. El Puigreig ha incrementat la pressió i després d’alguna centrada per la banda dreta ha escurçat diferències. Ha estat en una falta a la frontal de l’àrea. Molas ha rebutjat malament i la pilota ha rebotat en un jugador local i ha entrat fregant el pal.

Tot i aquests minuts d’incertesa, just abans del descans en una jugada per l’esquerra Fredi ha cedit a Canó que a l’interior de l’àrea ha batut el porter local.

A la represa el matx ha estat més tranquil. Els locals han sortit amb intencions de remuntar, però només han creat perill en alguna falta lateral. Cap de les accions ha necessitat la intervenció del porter Ochoa. A mesura que passaven els minuts el Taradell s’ha sentit més còmode i ha sentenciat en una centrada per l’esquerra de Canó que ha rematat el juvenil Oriol Sans.

Abans del final els taradellencs han estat a punt de marcar el cinquè. Una jugada de Carrillo per l’esquerra ha acabat als peus de Raul que ha xutat massa alt.

Els taradellencs sumen 39 punts i la setmana vinent reben la Sabadellenca en un nou partit important per acabar de mantenir la categoria.

U.D. Taradell: Ochoa, Joan, Font, Pujol, Sañé, Molas (Cuenca), Raul, Erra (Sans), Carrillo, Fredi (P.Serra) i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments