Inici Actualitat L’Escolania de Montserrat actuarà a Taradell el pròxim 8 de juny

L’Escolania de Montserrat actuarà a Taradell el pròxim 8 de juny

2
COMPARTIR

Ràdio Taradell ha decidit portar l’Escolania de Montserrat en concert a Taradell. L’actuació serà el divendres 8 de juny, a les 9 del vespre, a l’Església de Sant Genís. Les entrades per al concert es poden comprar ja des d’aquest dimarts. Aquest acte s’emmarca en les activitats per celebrar el 29è aniversari de l’emissora municipal.

Actualment, l’Escolania està formada per més de 50 nois, de 9 a 14 anys, procedents de tot Catalunya i també de la resta dels Països Catalans. Durant els anys que estudien a Montserrat, fan els darrers cursos de primària i els primers de secundària, i també els estudis de música corresponents. Tots ells estaran a Taradell.

El concert de Taradell serà una magnífica ocasió per gaudir d’unes veus privilegiades i, a més, en un escenari immillorable. Sota l’organització de Ràdio Taradell, el concert compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Copicolor, Bonpreu i Esclat.

Les entrades s’han posat a la venda aquest dimarts i es poden comprar al Bonpreu de Taradell i a l’Esclat de Malla. El preu és de 18 euros, però amb la targeta client d’aquesta cadena comercial hi ha un descompte de 3 euros. En total, es posaran a la venda 800 entrades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
11 maig 2012 22:33

jo penso el mateix,vull anar-hi. Però esperaré a comprar l’entrada el mateix dia abans de començar.

Anònim
Anònim
10 maig 2012 23:01

M’agrada molt que vingui l’Escolania de Montserrat a Taradell, però m’ha extranyat que les entrades només es puguin comprar al Bon Preu i a l’Esclat de Malla. I em pregunto:Que no hi ha botigues a Taradell que també estarien disposades a vendren?