Inici Actualitat Carme Delgado, Josep Codina i Ramon Curtichs reben un reconeixement en la...

Carme Delgado, Josep Codina i Ramon Curtichs reben un reconeixement en la Trobada dels “100 cims”

0
COMPARTIR

El centre cultural Costa i Font de Taradell va acollir aquest diumenge la quarta Trobada dels “100 cims”, organitzada pel Centre Excursionista Taradell i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Cal destacar que els taradellencs Carme Delgado, Josep Codina i Ramon Curtichs van ser entre la vintena d’excursionistes que van ser reconeguts per haver completat els 100 cims al llarg del 2011.

La jornada es va tancar amb un dinar al centre cultural on hi va participar el vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i on també es van lliurar els guardons d’altres concursos com el de fotografia o literatura i el segon premi FEEC-Canicròs.

Durant el matí els participants van poder gaudir d’un esmorzar i una visita guiada al Casal de Montrodon.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments