Inici Actualitat El CP Taradell suspèn el partit perquè el Maçanet no es presenta...

El CP Taradell suspèn el partit perquè el Maçanet no es presenta i espera rebre els punts

1
COMPARTIR

El Club Patí Taradell no va poder disputar aquest diumenge a la tarda el seu partit de lliga. El motiu és que l’equip local, el Maçanet, no es va presentar al matx. Els locals al·leguen que no tenien prou jugadors disponibles perquè alguns disputaven un altre campionat. El Taradell espera que li donin els punts.

El Maçanet havia sol·licitat l’ajornament del matx prèviament, però el Taradell no ho va acceptar i la Federació Catalana de Patinatge tampoc. Davant d’això, els taradellencs van viatjar fins a Maçanet. L’àrbitre del partit també hi va comparèixer, però l’equip local no.

La lògica diu que el Taradell hauria de ser considerat vencedor del partit i sumar els punts corresponents. Però, hi ha alguns precedents aquesta temporada, on no va ser així i el partit es va haver de jugar igualment. Ara bé, la lliga s’acaba d’aquí a quinze dies i això vol dir que si s’ha de jugar el partit, ha de ser de forma imminent.

Els taradellencs juguen aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre al pavelló municipal contra el Barberà. Serà l’últim partit, ja que l’última jornada és contra el Blanes, però com que aquest equip s’ha retirat, sumaran els tres punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Albert
Albert
7 maig 2012 14:28

L’hoquei es l’esport més desgraciat que hi ha. Manca de criteris lògics per part de la federació, arbritatges dubtosos de neutralitat, canvis de normes i dates en poc temps. Algú hauria de pendre’n nota i acabar amb aquests abusos.