Inici Esports El CP Taradell remunta i supera el Roda per 6 a 3

El CP Taradell remunta i supera el Roda per 6 a 3

0
COMPARTIR

En el partit d’aquest dijous que havia estat ajornat, els taradellencs van aconseguir una victòria molt important. Van derrotar al Club Patí Roda en el derbi comarcal, tot i que el partit va començar amb un 0 a 2 pels visitants.

Al descans s’hi va arribar amb el marcador favorable als taradellencs per 3 a 2, després de la reacció local. Només començar la segona meitat, el Taradell va fer dos gols més, tot i la igualtat. El Roda va escurçar diferències amb el 5 a 3, però els taradellencs no es van deixar sorprendre més i van sentenciar a falta de cinc minuts.

C.P. Taradell: Muntadas, Prat, Homs, Molist, Càmara, Roca, Sirisi, Compte i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments