Inici Actualitat Aquest divendres es dóna el tret de sortida al 18è Cicle de...

Aquest divendres es dóna el tret de sortida al 18è Cicle de projeccions de Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell, amb la col·laboració de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, enceta aquest divendres la divuitena edició del Cicle de Projeccions. En total es faran tres sessions centrades en el Nepal, l’Antàrtida i la Patagònia. Les projeccions es fan cada divendres a 2/4 de 10 del vespre a la biblioteca i l’entrada és gratuïta.

La primera sessió, aquest divendres, anirà a càrrec d’Enric Llonch i Carme Comas amb una projecció sobre el cim Manaslu del Nepal, la vuitena muntanya més alta del món (8.163 metres d’altitud).

La segona sessió (11 de maig) tindrà com a convidat especial el ripollès Albert Bosch, que aquest gener es va convertir en el primer català en arribar al Pol Sud des de la costa sense assistència. En total 1.152 quilòmetres a peu. La projecció porta per títol “2.304.400 passes d’un català a l’Antàrtida”. La sessió comptarà amb tres parts. La primera on Bosch explicarà la seva experiència amb fotografies. La segona constarà d’un vídeo resum sobre l’expedició. I al final es farà un col·loqui amb el públic.

L’última projecció serà el 18 de maig amb el títol “Fitz-Roy i Torres del Paine: dues caminades per la Patagònia” a càrrec de Maria Rosa Vilardell, Filo Presegué, Laia Bosch, Josep M. Ferrer i Josep Bosch. I es centrarà en el parc nacional de los Glaciares a l’Argentina i el parc nacional de Torres del Paine a Xile.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments