Inici Actualitat La UD Taradell perd per la mínima contra el Sabadell Nord

La UD Taradell perd per la mínima contra el Sabadell Nord

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha perdut aquest diumenge al migdia al camp del Sabadell Nord per 1 gol a 0. Els taradellencs no han pogut sumar en l’estrena del nou entrenador, Ramon Mayo, que ha agafat l’equip aquesta setmana.

El partit ha estat igualat, però als taradellencs els ha faltat crear més perill. Tot i que el partit ha començat amb un xut de falta d’Edu Morató que el porter sabadellenc ha rebutjat amb una bona intervenció, el Taradell no ha tingut gaires ocasions clares. Els locals tampoc han incomodat gaire l’àrea taradellenca durant el primer temps. Únicament en llançaments de córner.

A la represa, el Taradell s’ha estirat més però ha estat un miratge. I els locals n’han tingut prou amb un gol al quart d’hora per decidir el partit. Tot i que a mesura que passaven els minuts, els taradellencs buscaven l’empat, les ocasions han consistit únicament en algun xut desviat, alguna internada per banda i algun córner. En cap d’ells, però, el Taradell ha trobat oportunitats clares de gol.

U.D. Taradell: Ochoa, X. Ochoa (Sañé), Raul, Font, Joan, Carrillo (Sans), Cuenca (Erra), Edu, Molas (Torrents), Fredi i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments