Inici Actualitat Un Sant Jordi reivindicatiu a Taradell

Un Sant Jordi reivindicatiu a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat aquest dilluns el Sant Jordi 2012 amb més activitats que les tradicionals parades de llibres i roses repartides per diferents punts del municipi. Cal destacar la vessant reivindicativa amb una senyera penjant de l’església Sant Genís i una estelada gegant a l’entrada del muncipi. I el mercat d’intercanvi de llibres a la tarda a la plaça de l’Església.

El mercat d’intercanvi, organitzat per la secció local d’ERC, es va portar a terme a la tarda. Tots els lectors que s’hi acostaven podien canviar un llibre seu per un val que els permetia bescanviar-lo per un altre llibre del seu gust. Al mateix espai, també s’hi han organitzat diversos tallers i jocs per la mainada en una iniciativa muntada per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (Taradell per la independència).

A la tarda el grup de folk de l’Escola de Música de Taradell, integrada per dos acordions i tres violins, ha ofert un petit repertori pel centre del poble.

Us deixem amb un recull d’imatges fetes en diferents punts del municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments