Inici Actualitat El CP Taradell aconsegueix una victòria per a l’esperança

El CP Taradell aconsegueix una victòria per a l’esperança

0
COMPARTIR

Important victòria del Club Patí Taradell aquest divendres al vespre contra el Lloret. Els taradellencs necessitaven el triomf per continuar lluitant per la permanència i ho van fer amb un partit molt seriós que va acabar amb el resultat de 2 a 4.

El partit va començar molt bé per al Taradell que es va avançar en el marcador amb un xut llunyà del defensa Jordi Prat. Tot i això, el matx no va ser fàcil, ja que abans del descans en una jugada amb molts rebots, el Lloret va aconseguir empatar.

A la segona meitat, de nou, contratemps per als taradellencs. El Lloret va aconseguir capgirar el marcador amb el 2 a 1. El Taradell, però, va jugar amb molta serenitat els minuts posteriors i de mica en mica va anar imposant el seu joc. Així, de penal va arribar l’empat a 2. Molist va ser el golejador i el jugador que va desencallar el partit a favor del Taradell. Abans d’acabar va fer el 2 a 3 en una jugada individual i, poc després, el 2 a 4 definitiu en una falta directa.

El resultat no només suposa sumar un nou triomf, sinó que els taradellencs també han guanyat el goal average particular amb el Lloret. Això signfica que el Taradell es lliura del descens directe i ara haurà de mirar d’evitar la promoció en les tres jornades que resten. Cal destacar que aquest pròxim dissabte el partit contra el Roda s’ajorna i es jugarà a mitja setmana.

C.P. Taradell: S. Muntadas, Prat, Càmara, Roca, Molist, Cesc, Simón i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments