Inici Actualitat La UD Taradell pateix un càstig excessiu davant del Sabadell B

La UD Taradell pateix un càstig excessiu davant del Sabadell B

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell ha patit una dolorosa derrota aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs han perdut per 1 a 5 contra el Sabadell B, en un partit on els visitants han tingut màxima eficàcia fins al 0 a 3 que ha fet abaixar els braços als locals.

Al primer temps, domini taradellenc en els primers minuts amb nombroses arribades a la porteria rival i diversos córners a favor. El Taradell buscava el gol i creava perill. Però en la primera aproximació visitant, un xut molt llunyà s’ha convertit en un autèntic golàs. Aquest ha estat el primer gerro d’aigua freda pels locals. El segon, deu minuts després, en un error defensiu que ha deixat un davanter del Sabadell sol davant de Nil, convertint l’acció en el 0 a 2. Fins al descans, el Taradell ho ha intentat de totes maneres, però no ha trobat el camí del gol. I s’hi ha arribat amb un injust 0 a 2.

A la represa, només començar la segona meitat Torrents ha pogut escurçar diferències, però el seu xut l’ha parat el porter visitant. En aquests primers minuts, els taradellencs rondaven el gol. Però igual que en el primer temps, en el primer xut del Sabadell ha arribat el 0 a 3. Ha estat, de nou, un xut molt llunyà que ha tocat el travesser i ha sortit rebutjat cap a terra. Ningú ha reclamat gol i només el línier ha indicat que la pilota havia travessat la línia de gol davant l’estupefacció de tota la Roureda.

Aquest gol ha sentenciat el partit, A partir d’aquí els taradellencs han desparegut i el partit s’ha trencat. El Sabadell ha marcat el 0 a 4. Només Raul amb un xut espectacular ha escurçat diferències. I ja cap al final ha arribat el definitiu 1 a 5.

Una derrota contundent, però amb un marcador enganyós vistos els mèrits que havia fet el Taradell durant els primers 60 minuts de partit i abans del tercer gol.

U.D. Taradell: Nil, Sañé, Font (Pere Serra), Pujol, Joan, Raul, Fredi, Canó, Sans (Carrillo), Torrents (Cuenca), Grífols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments