Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell obre el procés per adjudicar el bar de can...

L’Ajuntament de Taradell obre el procés per adjudicar el bar de can Costa i el restaurant de la Font Gran

0
COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous va servir per aprovar els plecs de clàusules que regiran els processos de concessió del cafè del centre cultural Costa i Font i del restaurant del parc de la Font Gran. De manera que s’obre el procés per la presentació de sol·licituds. En el primer cas es licita la concessió després que s’hagin acabat els 10 anys de la primera concessió. En el segon cas, el procés s’obre després que els actuals llogaters es jubilessin al mes d’octubre.

Per al cafè de can Costa s’han aprovat unes clàusules que proposen la concessió de l’explotació del bar per un any prorrogable any a any fins als deu. Fins ara, la concessió era de dos anys prorrogable. El principal canvi, però, és que l’actual concessió només contempla l’explotació del bar i la terrassa exterior. La neteja del centre cultural Costa i Font i el servei de consergeria, que estaven units a la concessió, aniran a part. També es planteja que el lloguer sigui simbòlic (100 euros al mes), però els concessionaris hauran de pagar els consums energètics que facin.

 CiU i ERC van votar a favor. Els republicans van afirmar que la separació de la gestió del bar i la gestió del centre era necessària i van proposar que els dimarts (dia festiu per als actuals concessionaris) el centre cultural també pogués estar obert. Solidaritat es va abstenir i PxC va votar en contra demanant que la concessió fos d’un mínim de dos anys.

Pel que fa al restaurant de la Font Gran, el plec de clàusules es va aprovar per unanimitat. El restaurant està tancat des del mes d’octubre i requereix una inversió obligada, a diferència del cafè de can Costa. S’han d’habilitar uns lavabos accessibles a la terrassa exterior i s’ha d’adaptar la cuina a l’actual normativa. Es planteja una concessió de 5 anys prorrogables fins als 25 i amb el mateix lloguer. Seran 4.600 euros anuals, tot i que els 20.000 euros de cost de les obres que hauran d’invertir els concessionaris es lliuraran del lloguer, quedant en una quota de 600 euros anuals durant els 5 primers anys.

Finalment, el ple també va aprovar una moció presentada per SI perquè durant la diada de Sant Jordi onegi l’estelada a la façana de l’ajuntament. Es va acordar que es penjarà l’estelada de color blau. PxC hi va votar en contra justificant-se que la bandera només representa part dels catalans. CiU es va abstenir, tal com va fer per l’11 de setembre, afirmant que no hi veia cap problema, però que la senyera penjada habitualment ja representa el país. ERC i SI hi van votar a favor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments