Inici Actualitat Els usuaris de la residència Vilademany celebren el Sant Jordi

Els usuaris de la residència Vilademany celebren el Sant Jordi

0
COMPARTIR

Més d’una vintena d’usuaris de la Residència Vilademany de Taradell van celebrar aquest passat dijous la diada de Sant Jordi. Ho van fer en el marc del taller gastronòmic que realitzen mensualment amb el Xocolater de Taradell. En aquest cas els usuaris van poder degustar una mousse amb mermelada.

Els 26 usuaris que hi van participar van seguir les explicacions que els va fer Raül Cegarra sobre la recepta i, més tard, van poder provar la mousse. L’activitat es porta a terme cada mes i gira entorn d’una festivitat i la gastronomia relacionada.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments