Inici Actualitat Mercat d’intercanvi de llibres a Taradell per Sant Jordi

Mercat d’intercanvi de llibres a Taradell per Sant Jordi

1
COMPARTIR

Taradell també celebrarà aquest pròxim dilluns la diada de Sant Jordi. A banda dels tradicionals estands i parades d’entitats i comerços del poble venent roses i llibres, aquest any també hi ha més actes previstos. El més important és el Mercat d’intercanvi de llibres que organitza el grup d’ERC a Taradell.

L’activitat tindrà lloc el mateix dilluns de 5 a 7 de la tarda a la plaça de l’Església. Es tracta de portar un llibre usat i bescanviar-lo per un val que es podrà canviar per un altre llibre que hagi triat el lector. Fins aquest dissabte es poden portar llibres a la biblioteca Antoni Pladevall i Font. El mateix dia de Sant Jordi també es podran portar llibres per canviar.

A les 7 de la tarda, al centre del Passeig Domenec Sert, l’Escola de Música de Taradell oferirà un repertori de música tradicional. Davant de l’escola de Sant Genís i Santa Agnès hi haurà la narració d’un conte acompanyat de música a càrrec d’alumnes.

D’altra banda, el col·lectiu taradellenc de l’Assemblea Nacional Catalana té previst penjar una senyera estelada gegant al campanar de l’església de Sant Genís. També comptarà amb una parada per donar a conèixer la secció i organitzarà tallers per la canalla davant l’església. I Ràdio Taradell només emetrà música en català durant la diada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Sílvia E.A
Sílvia E.A
19 abril 2012 19:34

Molt bona i engrescadora proposta!!!