Inici Actualitat Taradell acollirà la quarta Trobada dels “100 cims” de la Federació d’Entitats...

Taradell acollirà la quarta Trobada dels “100 cims” de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell (CET) organitzarà el pròxim 6 de maig la quarta Trobada dels “100 cims”. Serà una jornada de reconeixement per a tots aquells excursionistes que han completat el repte dels “100 cims”, a partir d’un catàleg on es proposen els cims més representatius i característics de Catalunya. La trobada es farà al centre cultural Costa i Font amb activitats tot el matí.

La jornada s’iniciarà a les 9 del matí al local social del CET on s’oferirà un esmorzar. Posteriorment es farà una excursió col·lectiva al Casal de Mont-rodon. Després de dinar al centre cultural Costa i Font, es farà el lliurament dels reconeixements als federats que han completat el repte dels “100 cims” durant l’any 2011. També es lliuraran els premis del tercer Premi Literari dels “100 cims” i del tercer Concurs Fotocims.

La cloenda de la jornada comptarà amb la presència del president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino. La participació és oberta a tothom, federats o no federats.

Per a més informació podeu accedir a la web de la FEEC

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments