Inici Actualitat El CP Taradell perd clarament contra el Mataró (1-6)

El CP Taradell perd clarament contra el Mataró (1-6)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell no va poder sumar un nou triomf i va caure aquest dissabte contra el Mataró, un dels aspirants a l’ascens. Els taradellencs van perdre 1 a 6 en un partit amb clar domini visitant.

L’inici, però, va tenir color blanc-i-blau en quant a ocasions. Dos xuts al pal i un penal fallat va ser el bagatge taradellenc en els primers minuts. Però va ser un miratge, perquè el Mataró va posar la directa a partir d’aquí.  Els visitants van ser molt eficaços i van marxar al descans amb un clar 0 a 4.

A la represa, el Mataró va mantenir la línia i amb dos gols més es va posar amb un 0 a 6. En els minuts finals, el Taradell va marcar el gol de l’honor.

C.P. Taradell: Capdevila, Homs, Prat, Pau Simón, Càmara, Molist, Roca (1), Pujol i S. Muntadas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments