Inici Actualitat La UD Taradell guanya tres punts d’or al camp del Canovelles

La UD Taradell guanya tres punts d’or al camp del Canovelles

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va guanyar aquest dissabte a la tarda al camp del Canovelles per 0 gols a 1. Els taradellencs van sumar tres punts molt importants per la permanència en un partit on van tenir les millors ocasions de gol i on van merèixer el triomf.

En global, el Taradell va fer un partit molt seriós. Els locals només van disposar d’una sola oportunitat de gol a la primera meitat, en un xut lateral i desviat. Mentrestant, el Taradell tampoc va gaudir de moltes ocasions, però no va patir. Grífols a centrada de Canó va tenir la millor oportunitat als 25 minuts.

La segona meitat va ser totalment per al Taradell. De fet, als 11 minuts va arribar el primer i únic gol, just després de reclamar un penal per mans d’un defensor local. En el llançament de córner posterior, Edu Morató va rematar de cap i la pilota després de ser desviada va arribar als peus de Canó que només va haver d’empènyer la pilota al fons de la xarxa.

A partir d’aquí el Canovelles es va precipitar en els seus atacs i el Taradell va poder sentenciar. A la mitja hora de joc, Fredi, després d’una gran jugada col·lectiva, enviava la pilota al pal. Tot seguit, Grífols xutava elevat en un contraatac. I poc abans del final, Edu Morató rematava de cap a fora en el llançament d’un córner.

U.D. Taradell: Ochoa, Sañé, Font, Pujol, Joan, Edu Morató, Raul (Molas), Sans (Carrillo), Canó, Fredi i Grífols (Erra).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments