Inici Actualitat Càritas de Taradell engega el projecte “Aprèn i juga” per donar beques...

Càritas de Taradell engega el projecte “Aprèn i juga” per donar beques esportives

0
COMPARTIR

El projecte “Aprèn i Juga” pretén apropar i facilitar l’accés a les activitats de lleure extraescolars i d’estiu que s’ofereixen al municipi de Taradell a tots els infants i joves que hi viuen que, per motius socioeconòmics tenen més dificultats d’accedir-hi.

Aquest és un projecte de Càritas Parroquial de Taradell, que compta amb el suport tècnic i econòmic de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana.

El projecte va néixer de forma conjunta entre Càritas i l’Ajuntament de Taradell el curs 2003-04, amb l’objectiu de millorar la integració de tots els infants i joves en la vida i les activitats socials ordinàries que es desenvolupen al poble. Durant aquests anys l’evolució ha estat molt favorable i, per aquest motiu, es manté com una de les activitats de referència en l’atenció a la infància municipal.
Les activitats extraescolars i d’estiu per les quals es pot optar al suport del projecte són: els Casals d’estiu, les activitats extraescolars de les AMPA’s, l’Escola de música, l’Esbart dansaire, la Colla de geganters, activitats de dibuix i pintura, els esplais, l’anglès, el reforç escolar, la informàtica i els recursos esportius com el futbol, el basquet, l’hoquei, el tennis, el patinatge i
la natació, etc. pel curs 2012-2013.
Per a poder-hi optar s’ha de complimentar una sol·licitud que es pot trobar a Càritas Parroquial de Taradell i d’acord amb un instrument de valoració de la situació econòmica i de la realitat social de l’infant-jove/família (utilitzant barems socioeconòmics de valoració), es defineix el percentatge de beca econòmica que s’atorgarà a l’interessant en relació al pressupost total.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments