Inici Actualitat El CP Taradell perd per la mínima a la pista del Sentmenat

El CP Taradell perd per la mínima a la pista del Sentmenat

0
COMPARTIR
El Club Patí Taradell no va poder puntuar aquest dissabte a la pista del Sentmenat. Els taradellencs van perdre per la mínima, 3 a 2, en un partit molt igualat i on l’àrbitre va donar per bo el segon gol local després que la pilota no traspassés la línia de gol. Aquesta derrota els allunya una mica de la salvació.

Els locals es van posar amb un 2 a 0 a la primera part. Tot i això, el Taradell va ser capaç de reduir diferències abans del descans amb un gol d’Homs. A la represa, el Sentmenat va tornar a ampliar la diferència a l’electrònic posant el 3 a 1.

El Taradell, conscient que el triomf passava per una reacció ràpida, va incrementar el ritme i va ser capaç de marcar el 3 a 2 a falta de pocs minuts per la fi del matx, gràcies a una acció de Pau Simón. Tot i així, l’empat no va arribar i el Sentmenat podria haver ampliat el marcador si hagués aprofitat un parell de faltes directes.

Cal destacar que el Club Patí Taradell s’ha vist perjudicat per la retirada del Blanes, ja que s’han anul·lat els resultats amb aquest equip. Per tant, s’han tret 3 punts als taradellencs.

C.P. Taradell: Muntadas, Roca, Càmara, Homs, Prat, Molist, Cesc, Simón i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments