Inici Actualitat La UD Taradell fa un pas enrere per la permanència en perdre...

La UD Taradell fa un pas enrere per la permanència en perdre a casa

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va perdre aquest dissabte una oportunitat per mantenir-se en una zona còmoda de la classificació. Els taradellencs van perdre per 0 a 1 contra el Vilanova del Vallès, un dels equips de la part baixa i hauran d’esforçar-se per no veure’s prop de la zona de descens.

Un gol matiner del Vilanova va condicionar el partit. Els taradellencs van anar a remolc en el marcador i els va faltar un ritme més alt. Abans de la mitja  hora, dos xuts llunyans de Torrents eren l’únic bagatge ofensiu dels locals. El mateix jugador va tenir l’empat poc després en una semi vaselina que va anar a parar al lateral de la xarxa. Canó també ho va intentar amb una centrada-xut des de la dreta.

Mentrestant, el Vilanova va tenir una segona ocasió clara a la sortida d’una falta lateral. La pilota va passar fregant la base del pal.

A la represa, domini territorial del Taradell davant un equip visitant que només buscava que passessin els minuts. Cuenca en dues ocasions, un xut des de l’interior de l’àrea i un llançament exterior, va fregar l’empat en el primer quart d’hora. La resta d’accions de perill locals els faltava la culminació. I així van anar passant els minuts fins al 81 quan a la sortida d’un córner es va reclamar penal pel Taradell. Un defensa visitant va amortiguar la pilota amb la mà, però l’àrbitre no va voler saber res de l’acció.

Derrota que deixa el Taradell amb 32 punts a falta de vuit jornades i amb el perill del descens ben a prop.

U. D. Taradell: Ochoa, X. Ochoa (Sañé), G. Molas, Raul (Pujol), Font, Molas (Erra), Edu Morató, Cuenca, Torrents, Carrillo (Sans) i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments