Inici Cultura Àcid Úric farà de teloner de Willie Nile aquest divendres als Hostalets

Àcid Úric farà de teloner de Willie Nile aquest divendres als Hostalets

2
COMPARTIR

El grup de música Àcid Úric, integrat per quatre músics, un dels quals el taradellenc Toni Pérez, actuarà aquest divendres a Els Hostalets de Balenyà. I ho farà com a teloner del rocker nord-americà Willie Nile que presentarà el seu últim treball “The Innocent Ones”. Serà aquest divendres a les 10 del vespre a la Sala Rockòdrom.

Àcid Úric és un projecte de música rock original que va nèixer de la mà d’Oriol Cardona al voltant del 2006. Més tard, es van integrar nous components al grup que, actualment, compta amb el taradellenc Toni Pérez al baix, Ignasi Gilabert a la bateria i Albert Comerma a la guitarra (ocasional).

El grup té influències de bandes de la dècada dels 70 i interpreta cançons amb contingut crític i implicació social. Tot i que també intercala en el seu repertori alguna versió de Black Sabbath, The Rolling Stones, Sanjosex o Ramones.

El primer disc publicat va ser el 2006 sota el títol “Explicit Lyrics”, mentre que al 2008 van publicar el senzill “Corrosivament”. Aquest passat 2011 van publicar un segon senzill anomenat “Déu sap que ha arribat l’hora”.

Les entrades per al concert costen 13 euros de forma anticipada i es poden comprar al Telentrada. Més informació del grup a la web www.aciduric.cat

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
29 març 2012 16:40

Corregit. M'ha traït el subconscient.

Gràcies

Toni Perez
29 març 2012 15:21

Moltes gràcies per la promoció! Només aclarir que heu posat primer dissabte i llavors divendres… És divendres, no dissabte. ;D

Que des del mateix poble ens fem ressò del què fa la nostra gent és, entre altres, un dels motius pels quals ens podem sentir ben orgullosos de ser de poble en general, i de Taradell en particular.

Gràcies de nou!

Toni