Inici Actualitat La taradellenca Mireia Montaña guanya un dels Premis Sambori d’Òmnium Cultural

La taradellenca Mireia Montaña guanya un dels Premis Sambori d’Òmnium Cultural

0
COMPARTIR

Aquest passat dissabte, 24 de març, es van lliurar els 4arts Premis Sambori Òmnium de la demarcació Alt Ter, que agrupa les comarques d’Osona, la Garrotxa i el Ripollès.Un d’aquests premis, de narrativa escolar, va ser per la taradellenca Mireia Montaña i Rovira de tercer de Primària del Col.legi Sant Genís i Sta. Agnès.

La redacció premiada descriu com es viu, des de dins, la Festa Major d’hivern de Taradell i la tradició i el culte a Sant Sebastià. La redacció, pel fet de ser guanyadora, competirà en la final catalana.

Al certamen hi van participar 42 escoles i un total de 1.600 redaccions fetes per 184 alumnes. L’objectiu és promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts del Principat, la Franja i la Catalunya Nord.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments