Inici Actualitat El CP Taradell remunta un 0 a 4 i guanya a l’Olot

El CP Taradell remunta un 0 a 4 i guanya a l’Olot

2
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va aconseguir aquest dissabte un triomf vital per a les seves aspiracions de salvació. Va ser un partit boig davant de l’Olot, ja que els taradellencs van arribar a perdre per 0 a 4. Però una gran reacció final, va permetre als aficionats taradellencs veure com el seu equip guanyava per 5 a 4.

Els taradellencs no van estar encertats al primer temps, mentre que l’Olot va aprofitar totes les ocasions que va tenir per marcar. A falta de cinc minuts pel final el resultat era de 0 a 4 i a partir d’aquest moment va arribar la reacció local. Va ser una bogeria, ja que cada acció ofensiva dels taradellencs acabava en gol. I de la derrota segura es va passar a un triomf que dóna moltes esperances al Taradell per salvar la categoria.

Cal lamentar que el Taradell ha vist com el porter Àlex Capdevila, titular en els últims partits, s’ha lesionat. Els taradellencs tenen molta mala sort aquesta temporada, ja que fa uns mesos ja es va lesionar Guillem Ylla. Ara mateix ocupa la porteria Santi Muntadas, que es va incorporar a l’equip fa unes setmanes, i el segon porter és Godayol de l’equip júnior.
C.P. Taradell: S. Muntadas, Prat (3), Roca (1), Cesc, Pau Simón (1), Homs, Molist, Camara i Godayol.
COMPARTIR

2
Deixa un comentari

avatar
2 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Taradell BlocAnònim Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Taradell Bloc
Convidat

Moltes gràcies. Ja està canviat

Anònim
Convidat
Anònim

El porter lesionat no es Diu Toni Ylla… Sinó Guillem Ylla!