Inici Actualitat El CP Taradell remunta un 0 a 4 i guanya a l’Olot

El CP Taradell remunta un 0 a 4 i guanya a l’Olot

2
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va aconseguir aquest dissabte un triomf vital per a les seves aspiracions de salvació. Va ser un partit boig davant de l’Olot, ja que els taradellencs van arribar a perdre per 0 a 4. Però una gran reacció final, va permetre als aficionats taradellencs veure com el seu equip guanyava per 5 a 4.

Els taradellencs no van estar encertats al primer temps, mentre que l’Olot va aprofitar totes les ocasions que va tenir per marcar. A falta de cinc minuts pel final el resultat era de 0 a 4 i a partir d’aquest moment va arribar la reacció local. Va ser una bogeria, ja que cada acció ofensiva dels taradellencs acabava en gol. I de la derrota segura es va passar a un triomf que dóna moltes esperances al Taradell per salvar la categoria.

Cal lamentar que el Taradell ha vist com el porter Àlex Capdevila, titular en els últims partits, s’ha lesionat. Els taradellencs tenen molta mala sort aquesta temporada, ja que fa uns mesos ja es va lesionar Guillem Ylla. Ara mateix ocupa la porteria Santi Muntadas, que es va incorporar a l’equip fa unes setmanes, i el segon porter és Godayol de l’equip júnior.
C.P. Taradell: S. Muntadas, Prat (3), Roca (1), Cesc, Pau Simón (1), Homs, Molist, Camara i Godayol.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
26 març 2012 22:29

Moltes gràcies. Ja està canviat

Anònim
Anònim
26 març 2012 21:53

El porter lesionat no es Diu Toni Ylla… Sinó Guillem Ylla!