Inici Actualitat La UD Taradell empata al camp del Marganell (1-1)

La UD Taradell empata al camp del Marganell (1-1)

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va empatar aquest dissabte al camp del Marganell en un partit important per assegurar la permanència. Els taradellencs, tot i anar a remolc en el marcador des de principis del partit, van reaccionar al segon temps i van estar a punt de sumar els tres punts.

A la primera meitat, durant els primers 25 minuts els taradellencs van estar molt imprecissos davant d’un camp de gespa natural. I ho van pagar amb el primer gol en contra als 10 minuts, en una pilota en profunditat a l’esquena de la defensa que el davanter del Marganell va definir impecablement davant d’Ochoa.

En els últims minuts del primer temps, el Taradell va mostrar la millor cara. Es va fer amb el domini i va tenir una clara ocasió de Grífols que va acabar amb un embolic a l’interior de l’àrea. Una altra arribada de Canó per la dreta va estar a punt d’acabar amb gol.

A la represa, el Taradell va sortir amb ganes d’empatar. En els primers minuts, tot i el domini territorial, no va tenir ocasions clares. En canvi, el Marganell, en una acció esporàdica, va estar a punt de marcar però la pilota va sortir fregant la base del pal.

A falta de 20 minuts va arribar el gol de l’empat. Una acció de Canó per l’esquerra va acabar amb una centrada que Grífols, avançant-se al porter, va enviar al fons de la xarxa. I pocs minuts després, Canó es va plantar davant del porter local, però a l’intentar regatejar-lo va perdre l’oportunitat de fer l’1 a 2.

Als últims 10 minuts el Taradell va haver de jugar amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Grífols amb doble targeta groga.ç

U.D. Taradell: Ochoa, Sañé (X. Ochoa), Raul, Font, Joan, Edu Morató (G. Molas), Fredi, Cuenca (Carrillo), Erra (Molas), Canó (Sans) i Grífols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments