Inici Actualitat La 11a Mostra de Teatre de Taradell programa quatre diumenges teatrals

La 11a Mostra de Teatre de Taradell programa quatre diumenges teatrals

0
COMPARTIR

Aquest diumenge es dóna el tret de sortida a la 11a edició de la Mostra de teatre de Taradell, que organitza l’Ajuntament de Taradell, juntament amb el Cafè de can Costa. Seran quatre diumenges a la tarda amb propostes teatrals de la comarca d’Osona. Aquest diumenge és el torn pel Grup Ara Teatre de Santa Eugènia de Berga. Sota la direcció de Josep Roma es posarà en escena “L’amor entra per la finestra”, obra centrada en les aparences falses.

L’11 de març serà el torn per l’obra “Debat de fusta i guix” a càrrec de Pierrot Teatre de Centelles, sota la direcció de Montse Albàs. La tercera proposta serà el 18 de març amb “Préssec confitat” a càrrec de Gottic Teatre de Taradell, sota la direcció d’Albert Rovira. I tancarà la mostra la representació “Comèdia Negra” a càrrec de tona’78 Talía, sota la direcció de Carles Güell, que es farà l’1 d’abril.

Totes les representacions començaran a 2/4 de 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 5 euros i inclou la degustació d’un cafè o un refresc al Bar de Can Costa. La venda d’entrades es farà una hora abans al vestíbul.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments