Inici Actualitat “El primer foc” guanya el concurs de carrosses d’un multitudinari Carnaval de...

“El primer foc” guanya el concurs de carrosses d’un multitudinari Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR

La carrossa “El primer foc” es va endur dissabte el primer premi a la millor carrossa del Carnaval de Taradell. La segona posició va ser per “Trups Mestresso” i el tercer lloc per “Peti qui peti!”. En el concurs d’aparadors el primer premi va ser per la botiga Xics, seguit per Home-Dona Moda Sellés i Dia i Nit. Cal destacar que el Carnaval de Taradell va demostrar està plenament consolidat amb la participació de 26 carrosses i centenars de persones disfressades.

La concentració es va fer una hora abans, a les 6 de la tarda, al monument l’Atlàntida on el popular Richard va ser l’encarregat de fer el pregó de Carnaval. A partir d’aquí, tret de sortida per una rua de Carnaval que es va allargar durant 3 hores pels carrers cèntrics de Taradell amb molta música i animació.

El grup de Taradell que va fer la carrossa “El primer foc”, recreant un volcà, es va endur el primer premi, valorat en 350 euros. Aquest mateix grup ja va ser el guanyador del primer premi en l’edició 2011. El segon premi, de 200 euros, va ser per “Trups Mestresso” de Santa Eugènia de Berga que recreaven càpsules de cafè. El tercer premi, dotat d’una panera de l’Agrupació de Botiguers de Taradell, va ser per “Peti qui peti”, grup que recreava la cultura maia. Van reproduir una tribu maia dient que ‘si ha d’arribar el final, que sigui per Carnaval’.

A continuació us mostrem una galeria extensa del Carnaval de Taradell, gràcies a la col·laboració de Miquel Vilardell i Carles Camps. Esperem que us agradi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments