Inici Actualitat L’empresa FUSREI de Taradell fabrica els tancaments i portes del pavelló espanyol...

L’empresa FUSREI de Taradell fabrica els tancaments i portes del pavelló espanyol a l’exposició Floriade 2012 dels Països Baixos

0
COMPARTIR

L’empresa taradallenca FUSREI SL (www.fusrei.com) és l’encarregada de subministrar els tancaments exteriors i portes interiors amb fusta massissa del pavelló espanyol a l’exposició internacional Floriade 2012 a Venlo (Països Baixos). Aquesta és una exposició internacional d’horticultura que es celebra cada 10 anys. La Floriade 2012 se celebrarà entre el 5 d’Abril i el 7 d’octubre d’aquest any.

FUSREI ha fabricat obertures basculants amb motor, obertures oscil·lobatents, portes exteriors, vidrieres amb obertura antipànic, portes d’entrada principal, i diverses portes interiors amb tricapa. Tot amb fusta de Flandes laminat i avet.

El pavelló tindrà una superfície de 267 metres quadrats interiors i 130 metres quadrats d’entarimat exterior. Té una nau central de més 7,5 metres d’alçada, amb un disseny on predominen les formes arrodonides. L’estructura és totalment amb fusta, així com la major part del pavelló, que juga amb la fusta i el vidre. Per la seva fabricació s’ha tingut molt en compte els materials, d’alta eficiència energètica, i el sistema de muntatge i disseny, ja que aquest pavelló, un cop acabada l’exposició, tornarà a ser desmuntat. La construcció va a càrrec de l’empresa Suïssa Nüssli amb delegació a Catalunya, i el projecte executiu i d’obra l’ha dut a terme l’estudi vigatà Garraux Carrera arquitectes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments