Inici Actualitat Recull d’imatges de la nevada de les últimes hores a Taradell

Recull d’imatges de la nevada de les últimes hores a Taradell

0
COMPARTIR

La neu ha fet acte de presència a Taradell aquest dimecres a la nit i matinada. Aquest dijous es manté la incertesa i ha estat nevant una mica al matí. A primera hora del matí els taradellencs s’han llevat amb uns 5 centímetres de neu al centre del poble. Durant tota la nit l’ajuntament de Taradell va ordenar que es tirés sal als carrers i, sobretot, a les urbanitzacions on ràpidament es van acumular centímetres de neu.

Foto: Manuel Fernández

L’Ajuntament de Taradell ja va prendre mesures preventives ahir dimecres al vespre. Es va tirar sal als punts més alts del poble, com les urbanitzacions de Goitallops i La Roca. Aquesta matinada s’ha passat amb la pala per garantir l’accés al poble, però com que les roderes dels cotxes ja ha fet que es pogués circular per tots els carrers amb certa normalitat, ja no ha calgut passar la pala. Al migdia es circulava molt millor que a primera hora del matí.

Per altra banda, com que no s’ha pogut asfaltar La Plaça, ja s’ha obert al trànsit però només per a turismes.

De fet, aquest matí la normalitat era la tònica dominant. Tot i que amb precaució i a poc a poc, els cotxes podien circular a primera hora del matí per les principals vies de comunicació de Taradell. I poques hores més tard, ja es circulava amb total normalitat.

Des de l’Ajuntament, a primera hora del matí s’ha informat que les escoles obririen amb normalitat aquest dijous. Tot i això, el Consell Comarcal d’Osona ha suspès la línia de transport escolar fins a l’Institut de Taradell. A mig matí, però, s’han suspès les classes de tots els centres escolars del poble, ja que les informacions que arribaven deien que podria nevar amb diferent intensitat fins a la nit. Les classes també podrien quedar suspeses per aquest divendres.

L’Ajuntament de Taradell està pendent de les previsions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) del departament d’Interior, que diuen que passarem de risc alt a risc moderat a partir de la una del migdia.

Hem fet un recull d’algunes imatges que hem trobat a twitter sobre la nevada a Taradell. Us les mostrem a continuació, juntament amb qui les ha fet.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments