Inici Actualitat Taradell enceta aquest diumenge la Copa Osona de trial en bicicleta

Taradell enceta aquest diumenge la Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR
Foto: trialsport
Foto: trialsport

Taradell serà el centre neuràlgic aquest diumenge al matí de l’inici de la tretzena edició de la Copa Osona de trial en bicicleta. La competició compta amb un total de sis proves i la primera es farà a Taradell, concretament a la zona de l’escola Les Pinediques.

Les zones de la prova taradellenca transcorreran en el camí  situat darrera de les escoles amb pendents molt pronunciats. Els participants hauran de completar un recorregut total de cinc zones que hauran de fer en dues ocasions. La prova començarà a quarts de deu del matí. S’esperen més de cent trialers vinguts de Catalunya, Andorra, la Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.

Hi participen les categories pre-benjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil, cadet, expert i tres categories Open.

La Copa Osona compta amb un total de sis proves que s’allargaran fins al mes de juny en diferents municipis de la comarca. Després de Taradell la Copa Osona passarà pels municipis de Folgueroles (26 de febrer), Roda de Ter – Masies de Roda (11 de març), Tona (15 d’abril), Sant Julià de Vilatorta (6 de maig) i finalment per Calldetenes (17 de juny).

Per més informació: www.trialsport.es

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments