Inici Actualitat A partir d’aquest dimecres es poden fer les inscripcions al Carnaval de...

A partir d’aquest dimecres es poden fer les inscripcions al Carnaval de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: osona.com
Foto: osona.com

Ràdio Taradell obre aquest dimecres les inscripcions de carrosses per al Carnaval de Taradell 2012, que es celebrarà el pròxim 25 de febrer. Un any més l’emissora municipal s’encarregarà de l’organització del Carnaval, després de l’èxit de l’any passat quan, per primera vegada, es van donar premis a les millors carrosses participants.

L’any passat al Carnaval van participar-hi 25 carrosses i el primer premi va ser per la colla Peix P5, que es va endur 250 euros. El segon premi, de 150 euros, va ser per El Circ, mentre que el tercer va ser per Els Sanfermins.

Les inscripcions de les carrosses es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al Bar de Can Costa i a través de www.radiotaradell.net. Com l’any passat, el Carnaval comptarà amb un jurat que valorarà les millors carrosses, que rebran un premi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments