Inici Actualitat El CP Taradell es retroba amb la victòria en derrotar el Blanes...

El CP Taradell es retroba amb la victòria en derrotar el Blanes (6-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell necessitava aquest dissabte la victòria davant el Blanes, un rival directe. Els de Xevi Amblàs no van fallar i van superar el rival per 6 a 4. Guillem Ylla va ser la principal novetat, ja que va tornar a la porteria local després de gairebé tres mesos lesionat.

Els primers minuts van ser de domini visitant, però en una jugada d’estratègia el Taradell es va avançar mitjançant Roca. El Blanes va reaccionar i abans del descans feia l’empat a 1. L’inici de la segona part va tornar a ser igualat, però el Taradell va aconseguir fer quatre gols consecutius que deixaven el partit 5 a 2.

Tot i que el Blanes va fer el 5 a 3 i semblava que el Taradell acabaria patint, els locals van sentenciar el partit amb el 6 a 3. Abans del final, el Blanes, i ja a l’últim minut, feia el 6 a 4.

CP Taradell: Ylla, Prat, Molist (1), Cesc (2), Homs (1), Roca (1), Camara (1), Pau Simon i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments