Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del Barberà (6-3)

El CP Taradell perd a la pista del Barberà (6-3)

0
COMPARTIR

El Taradell no va poder tornar de la pista del Barberà amb una victòria, ja que va perdre per 6 a 3 en un partit que tot i que els locals van començar marcant, el Taradell, mitjançant Molist, va aconseguir empatar.

El conjunt blan-i-blau va millorar la seva imatge respecte a partits anteriors, però li va tornar a faltar més encert en atac i una millor concentració defensiva en els minuts finals. Abans del descans, però, novament els locals es van avançar en el marcador, un avantatge que ja no deixarien escapar.

A la segona part el Taradell va dominar durant uns minuts, però a mesura que passava el temps els gols van caure a favor del conjunt local que va aprofitar els contraatacs per marcar, deixant el Taradell sense opció a la remuntada. Els autors dels gols taradellencs, a banda de Molist, van ser Cesc i Homs.

CP Taradell: Capdevila, Molist (1), Homs, Prat, Cesc, Roca, Càmara I Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments