Inici Actualitat Aquest dimecres ja es fan actes dels Tonis de Taradell 2012

Aquest dimecres ja es fan actes dels Tonis de Taradell 2012

0
COMPARTIR

Amb la inauguració d’una exposició s’enceten ja aquest dimecres els actes de la Festa dels Tonis de Taradell 2012. En concret, a partir de 2/4 de 8 del vespre s’inaugura l’exposició “El calendari dels pagesos, 150 anys mesurant el temps”. L’acte anirà a càrrec d’Amadeu Carbó i es farà a la biblioteca Antoni Pladevall i Font.

La mostra recull la història del Calendari dels Pagesos, una publicació amb més de 150 anys d’història, a través de plafons informatius i de diferents edicions del calendari. L’exposició es podrà visitar fins el 30 de gener a la biblioteca.

Dijous es farà una hora del conte centrada el món de pagès i el divendres es presentaran els primers treballs realitzats a l’Ecomuseu del blat, un projecte on hi participa l’Ajuntament de Taradell i la Comissió dels Tonis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments