Inici Cultura Algunes imatges de l’arribada dels Reis d’Orient a Taradell

Algunes imatges de l’arribada dels Reis d’Orient a Taradell

12
COMPARTIR
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

12 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
9 gener 2012 14:22

Tota la raó, a part, des de fa 20 anys que jo portava els meus fills a recollir el regal, el meu a un any no li havien donat pas !

Jo crec que la cavalcada va estar molt ben organitzada, poder l'entrega de regals s'hauria de buscar un mètode diferent per donar-los ja que s'ha d'esperar molta estona !

De totes maneres, felicitats pels reis que tenim a Taradell i que puguin ser-hi molts anys més !

Joan.

Anònim
Anònim
9 gener 2012 10:00

Felicitats per l'organització ! Jo també soc dels que penso que no s'ha de donar juguets els nens i nenes de mesos, son massa petits i encara no saben que passa. Poder la cua si que es va fer molt llarga però entenc que no hi ha cap més manera de fer-ho. També el que trobo molt bé, es que es vagi fer una recollida de joguines i d'aliments. De vegades, pensem molt amb nosaltres mateixos i no pensem que hi ha gent que s'està morint de gana a altres llocs llunyants o no tant lluny. Un cop més felicitats… Llegeix més »

Anònim
Anònim
8 gener 2012 21:58

Jo també felicito a la organitzacio de la cavalgata i trobo perfectament lògic que no es reparteixi cap regal a menors de 1 any (no ens enganyem no té cap sentit perquè són molt petits i no s'enteren).

De fet nosaltres no sabíem això que es donava un regal als nens i vam quedar molt gratament sorpresos,

La llàstima és que fa molt fred i cua per agafar el regal,

felicitats

Anònim
Anònim
8 gener 2012 19:45

Si, jo també trobo lògic que no es donguin regals els menors de un any, a part que un nen de menys d'un any, no crec que vegi ni digui que perquè ell no té regal ! Ho dubto molt !!!

Jo crec que la cavalcada de Taradell està força bé, però si que hi faltarien més carrosses. Animo a l'organització perquè faci dues o tres carrosses més, així la cavalcada duraria molt més !

Però per part meva, felicitats per la cavalcada d'aquest any !

Toni.

Anònim
Anònim
8 gener 2012 15:26

Penso el mateix i tampoc soc organitzadora. Jo valoro molt l'esforç que fa el nostra ajuntament per donar un regal a cada nen.

Trobo lògic que fins a 1 any no se'ls hi doni cap regal ja que els nens són molt petits i encara no s'enteren.

Fa anys que amb el meu fill hem anat a buscar un regal i mai no ens hem queixat.

Ho sigui, felicitats organitzadors, jo valoro la vostra feina !

Anna.

Anònim
Anònim
8 gener 2012 10:44

Jo diria que tant tu com els teus fills el que no voleu és col·laborar i si el motiu veritable és aquest, millor que visiteu un psicoleg per tractar aquest traume. Els altres sis anys que si van rebre el regal no compten? I quedi clar que ni soc de la organització, ni del ajuntament, unica i exclusivament valoro el que em donen i l'esforç que això costa. Que fàcil és queixar-se, sobre tot si no es participa en res com és el vostre cas.

Anònim
Anònim
7 gener 2012 23:13

Tinc fills de mes de vint anys i ja quant eran petits aixo ja passava que si no tenian un any no els pertocava el tiquet, pero si anavas a buscar tiquets per gent que no vivien a Taradell et donavan els que volies sensa preguntarte res, jo pensava que aquesta discriminacio entra tots els infants de Taradell ja s havia solucionat, espero que els pares d aquets infants tinguin bona memoria per explicar als seus fills quat siguin grans,la discriminacio que han patit, jo ja els i he explicat als meus fills i ara son molt retisents alhora de… Llegeix més »

Anònim
Anònim
7 gener 2012 12:19

em sembla que aquí escriuen molts organitzadors de la festa que es feliciten ells mateixos, perquè la realitat de la gent del poble és que l'ha trobat mal organitzada, curta, pobre i amb coses molt lletges com fer pagar els menors de 1 any (com expliques a una família amb un nen de 4 anys i l’altre de mig que a el seu germà petit els reis no li hagis donat res de res?)