Inici Actualitat L’Arpa proposa un taller de Feng Shui aplicat a la llar

L’Arpa proposa un taller de Feng Shui aplicat a la llar

0
COMPARTIR

Dins l’oferta de cursets de l’Escola municipal L’Arpa, a partir del mes de gener s’ofereix un taller monogràfic de Feng-Shui aplicat a la llar. Les inscripcions per al curs es poden fer aquest dilluns o el dia 19 de desembre de 12 a 1 i de 7 a 8.

El Feng-Shui és una tècnica oriental que busca harmonitzar i equilibrar la vostra casa. És un art per a modificar l’ambient, ja que es considera que la ubicació, l’orientació, l’entorn, els espais i els objectes que ens envolten poden influir en nosaltres. La tècnica pretén adaptar-los perquè siguin beneficiosos i ens aportin equilibri, pau, salut i prosperitat.

El taller anirà a càrrec de Maite Aumatell i es farà els dimarts de 8 a 2/4 de 10 del vespre a partir del 10 de gener. En total, hi haurà 12 sessions que s’allargaran fins al 27 de març.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments