Inici Actualitat El Mas Casablanca teló de fons del programa del 33 ‘Bestiari il·lustrat’

El Mas Casablanca teló de fons del programa del 33 ‘Bestiari il·lustrat’

0
COMPARTIR

El programa del 33 ‘Bestiari il·lustrat’, presentat per la periodista Bibiana Ballbé, va tenir aquest dijous com a a escenari el Mas Casablanca de Taradell. Tot el món de pagès va servir com a marc de fons per entrevistar a l’actor Juanra Bonet, l’actor Ángel Galán, els humoristes ‘Venga Monjas’, el dissenyador Alex Trochut i el grup de música Le Petit Ramon.

Durant tot el programa apareixen espais del Mas Casablanca i alguna referència a Taradell. També és curiós veure com es mouen dos urbanites a pagès. Entre els extres que hi apareixen destaquem al taradellenc Ennyu, que és de Cap Verd però ja fa anys que viu a Taradell i al Mas Casablanca. I com no a la vaca Rita que ha de veure com la munyeixen i al porquet Clooney.

Us deixem l’enllaç per si voleu veure el programa complet.

http://www.tv3.cat/ria/players/3ac/evp/Main.swf

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments