Inici Actualitat Xerrada sobre la dona medieval aquest divendres

Xerrada sobre la dona medieval aquest divendres

0
COMPARTIR

El col·lectiu Som Dones organitza aquest divendres, 28 d’octubre, una conferència centrada en la figura de la dona de l’Edat Mitjana. La xerrada, que porta per títol “Nosaltres, les hereves”, anirà a càrrec de Sílvia Fortuño i es farà al centre cultural Costa i Font a 2/4 de 7 de la tarda.

Concretament, es farà a la sala Lluïsos del centre. La xerrada pretén acostar la dona medieval i, en concret, a tres grups de dones: les beguines, les dones càtares i les trovadores, que van viure entre el segle IV i el segle XIII. L’objectiu de la xerrada és mostrar com el món de les dones del segle XXI no està allunyat del de la dona medieval. L’acte és gratuït.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments